Стани и ти дел од
Авицена Женска Трка

Знаеме дека сите ја очекувавте 8-та Авицена Женска трка со голема радост на 5 април. Со нашите партнери напорно се подготвувавме во изминатиот период ова да биде најдобро издание на трката досега. Но, поради заострувањата на мерките и препораките од страна на надлежните институции во врска со Коронавирусот, COVID-19, трката се одложува и се презакажува за 6 септември 2020.
Сите пријави остануваат важечки и се префрлаат за новиот датум, а доколку некоја учесничка не може да учествува на новиот датум на својата емаил адреса ќе добие детални инструкции кои опции ќе бидат во можност. Значи секоја пријавена учесничка ќе добие емаил со известување во следните неколку дена. Пријавувањето останува отворено до 20 август 2020.

насловен спонзор
avicena-logo
покровител
gradskopje
организатор
sojuznasportovi
ко-организатор
maraton
Партнери
Помагатели
ВЕБ ПАРТНЕРИ
6 СЕПТЕМВРИ 2020

авицена женска трка

старт 08:30 часот
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
ПРИЈАВИ СЕ!

Не сонувај за победа, подготви се за неа

0
Пријавени учеснички
0
Награди
0
возрасни категории