НАГРАДИ

nagradi2

Најдобрите 3 во генерален пласман според Gun Time (време на старт на трката) ќе добијат медали и дипломи и подароци од нашите спонзори.
Исто така најдобрите 3 според Chip Time (времето од поминување на стартната линија до времето на поминување на целната линија) ќе добијат медали и дипломи и подароци од нашите спонзори.

Награди за лотаријата на Авицена Женска трка 2017

учествуваат сите учеснички со стартен број

Авицена Лабораторија
– 20 награди
(982, 666, 37, 1287, 602, 20, 199, 119, 952, 955, 209, 100, 3, 1268, 1344, 505, 288, 1105, 693)
Виз Ер
– 1 авиоски билет
(1009)
– 5 вредносни ваучери
(477, 1117, 1325, 703, 683)
ДМ
– 20 награди
(80, 1005, 51, 1311, 956, 334, 494, 201, 171. 1308, 684, 225, 318, 832, 17, 991, 7, 232, 582, 308)
Жито Лукс
– 20 награди
(332, 302, 447, 1398, 235, 242, 1450, 1165, 1111, 655, 151, 1, 793, 1483, 1266, 1276, 743, 193, 67, 1498)
Прв до врв
– 10 награди
(535, 231, 121, 123, 11, 128, 1155, 499, 952, 525)

Аџибадем Систина
– 2 награди
(2, 503)
Еурофарм
– 5 награди
(1068, 733, 250, 77, 1015)
Стопанска Банка АД Битола
– 3 награди
(191, 773, 1348)
Издавачка куќа Матица
– 10 книги
(153, 340, 290, 1444, 407, 140, 261, 783, 1492, 502)
Полео спорт
– 7 награди
(1339, 82, 48, 435, 619, 190, 938)

Натусана
– 5 награди
(90, 1204, 236, 489, 183)
Македонија лек
– 3 награди
(1007, 1461, 506)
Федор
– 8 награди
(880, 507, 594, 1207, 674, 760, 275, 858)
Септима
– 10 награди
(127, 45, 1037, 493, 545, 828, 1387, 1347, 1095, 726)
Дибиаџо
– 5 награди
(69, 331, 1183, 321, 638)