Пријавувањето за трката се отвара на 20 февруари 2024.
Пријавувањето на трката се затвара на 2 април 2024 или може да биде затворено и порано доколку се пополни предвидениот број на учеснички.

Котизација

• до 07.03.2024 / 350 денари
 до 02.04.2024 / 400 денари

Маица - дополнителен продукт

При процесот на регистрација како дополнителен продукт може да купите и драј фит маица со логото на трката. 
Цената на маицата изнесува 500 ден. и ќе може да се купи до 7 март.
Маиците ќе се подигаат на 5 и 6 април при издавање на стартните пакети во СЦ Јане Сандански, Аеродром.

Пријавете се до 27 март и вашето име ќе биде испишано на стартниот број.

Рокoт за пријавување трае најдоцна до 2 април. На денот на трката не е можно пријавување.

Стартните пакети ќе се подигнуваат на 5 и 6 април од 11.00 до 18.00 часот во СЦ Јане Сандански во Аеродром. 

Доколку сте група/компанија со повеќе од 5 учеснички можете полесно и побро да се пријавете преку групната пријава. Кликнете на копчето ГРУПНА ПРИЈАВА, пополнете ги сите задолжителни полиња, на крај доколку сакате да ја завршите пријавата и да одберете начин на плаќање кликате на копчето КОН НАПЛАТА. Доколку сакате подоцна да продолжите со внесување на членови од вашата група кликате на копчето ПРОДОЛЖИ ПОКАСНО, и на емаил адресата која што ја имате оставено ќе добиете линк со зачувана ваша пријава на кој може да продолжите да ја пополнувате пријавата.