Пријавувањето за трката се отвара во јануари 2025.
Пријавувањето на трката се затвара на 7 април 2025 или може да биде затворено и порано доколку се пополни предвидениот број на учеснички.

Котизација

• до 07.03.2025 / — денари
 до 07.04.2025 / — денари

Маица - дополнителен продукт

При процесот на регистрација како дополнителен продукт може да купите и драј фит маица со логото на трката. 
Цената на маицата изнесува — ден. и ќе може да се купи до —.
Маиците ќе се подигаат на 11 и 12 април при издавање на стартните пакети .

Рокoт за пријавување трае најдоцна до 7 април 2025. На денот на трката не е можно пријавување.

Доколку сте група/компанија со повеќе од 5 учеснички можете полесно и побро да се пријавете преку групната пријава. Кликнете на копчето ГРУПНА ПРИЈАВА, пополнете ги сите задолжителни полиња, на крај доколку сакате да ја завршите пријавата и да одберете начин на плаќање кликате на копчето КОН НАПЛАТА. Доколку сакате подоцна да продолжите со внесување на членови од вашата група кликате на копчето ПРОДОЛЖИ ПОКАСНО, и на емаил адресата која што ја имате оставено ќе добиете линк со зачувана ваша пријава на кој може да продолжите да ја пополнувате пријавата.