Ден
Часа
Минути
Секунди

Подигнување на стартен број

– Подигнувањето на стартните броеви за Авицена Женска трка 2024 ќе биде на 5 (петок) и 6 април (сабота), во СЦ Јане Сандански (до игротека Бајка) во Аеродром од 11:00 – 18:00 часот.

– Стартнитот пакет треба да биде подигнат од секоја учесничка лично или некој во нејзино име со копија од документ за идентификација или со приложување на меилот за потврдена регистрација.

– Стартниот број се поставува на предната страна под градите и мора да е видлив во секое време на трката и за време на влегувањето во целта. На позадината на стартниот број се наоѓа чипот за мерење на време кој не смеете да го уништувате (превиткувате) на било кој начин, во спротивно нема да биде регистрирано вашето време.

12-та Авицена Женска Трка

Трката ќе се одржи на 7 април 2024 со почеток во 10.00 часот. Стартот е на бул. Илинден, пред фонтана Лотос.
Покрај најдобрите 3 во генерален пласман, дипломи и пехари ќе добијат и првите три во следните возрасни категории:

Промо видео од 2023 година

Промо видео и статистички податоци за трката

Play Video
0
Учеснички
0
Награди
0
Возрасни категории

Насловен спонзор на трката

Покровители на трката

Партнери на трката