ТЕСТ ПРИЈАВУВАЊЕ!

Пријавувањето за трката се отвара наскоро.
Пријавувањето на трката се затвара на 4 април 2023 или може да биде затворено и порано доколку се пополни предвидениот број на учеснички.

Котизација

• до 08.03.2023 / 300 денари
до 04.04.2023 / 350 денари

При процесот на регистрација како дополнителен продукт може да купите и драј фит маица со логото на трката. 
Цената на драј фит маицата е 500 ден. и истата ќе може да се купи најдоцна до 10 март 2023.

Пријавете се до 30 март и вашето име ќе биде испишано на стартниот број.
Рокoт за пријавување трае најдоцна до 4 април. На денот на трката не е можно пријавување.

Информациите за подигнување на стартните броеви ќе биде дополнително објавено.

Пријавувањето е преку нашиот партнер за регистрација www.smartrace.club
На овој линк можете да го превземете упатството за регистрација